7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Hvis dine medarbejdere kan arbejde hjemmefra, er det vigtigt, at de også har det rette udstyr på deres hjemmekontor. Specielt hvis de tilbringer mange timer fra denne hjemmearbejdsplads! Læs med i denne artikel og lær mere om, hvilket udstyr er essentielt på hjemmekontoret.

Hjemmearbejde er blevet mere normaliseret

Under pandemien gjorde vi alt på internettet, hvad end det gjaldt online arbejde, online shopping eller noget helt andet. Selv da det igen var tilladt at samle mange mennesker på et kontor, valgte flere virksomheder at give medarbejderne lov til fortsat at arbejde hjemmefra. Mange kan undre sig over, hvad årsagen til dette er.

Det viser sig dog, at hjemmearbejde giver mange ansatte en form for fleksibilitet, som de ofte har brug for i en hektisk hverdag. Samtidig har de fleste arbejdsgivere opdaget, at medarbejderne er mindst lige så pligtopfyldende, når de arbejder hjemmefra, som når de arbejder fra kontoret. Det er derfor ikke underligt, at denne arbejds tendens er blevet populær. Efterspørgslen på muligheden for hjemmearbejde er højest sandsynligt kommet for at blive!

Men hvad skal man tænke over i forbindelse med udstyr til hjemmekontoret? Læs mere om det nedenfor.

IT udstyr

Hvis en medarbejder arbejder meget hjemmefra, er det absolut essentielt at vedkommende har en god computerskærm, så medarbejderen ikke ender med at anstrenge øjnene og få en ubehagelig arbejdsoplevelse. Det er ikke en god idé, hvis medarbejderen udelukkende arbejder fra en bærbar computer, blot fordi denne er tilgængelig. Det er derfor en god idé at investere i en ekstra computerskærm til dine medarbejders hjemmekontor.

Derudover er det essentielt, at vedkommende har adgang til gode headsets, så de kan følge med i møder, selvom de ikke er fysisk til stede på kontoret. Invester eventuelt i headset fra Jabra. Disse er kendte for at have ekstremt god lyd, så medarbejderen ikke behøver at spidse ører, hver gang der er et online møde.

Møbler

Vi kan heller ikke komme uden om, at det er vigtigt, at medarbejderen har en god stol at sidde ved. Når man arbejder foran en skærm, bevæger man nemlig ikke kroppen særlig meget. Det er derfor yderst vigtigt, at medarbejderen har en stol, som er komfortabel at sidde på i længere perioder.

Det er vigtigt at du, som manager eller leder, sørger for at tage en samtale med medarbejderen. Hvad har vedkommende brug for derhjemme? Det er stadig dit ansvar at medarbejderens arbejdsmiljø er optimalt – også selvom vedkommende arbejder hjemmefra.