7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Trådløs mikrofon Håndholdt – ATS-12HT

Varenummer (SKU): 4007754222647 Kategori: Tag:

kr. 1.199,00

Få friheden med en ATS-12HT trådløs håndholdt mikrofon. Med en elektret mikrofonkapsel og kardioid karakteristik, giver det den bedste lydkvalitet. Køb oplader og bælteklips som tilbehør. Fri for licens i EU. … læs mere her

Er ATS-12HT Trådløs Mikrofon - Høj Lydkvalitet, 16 Kanaler på lager?

Annonce
Køb ATS-12HT Trådløs Mikrofon - Høj Lydkvalitet, 16 Kanaler

(12 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

ATS-12HT Trådløs Mikrofon – Høj Lydkvalitet, 16 Kanaler fakta

  • Navn: ATS-12HT Trådløs Mikrofon – Høj Lydkvalitet, 16 Kanaler
  • Kategori: ATS-10 Tour guide system
  • Fragt: Kr. 0
  • EAN: 4007754222647

ATS-12HT Trådløs Mikrofon – Høj Lydkvalitet, 16 Kanaler med prisgaranti

ATS-12HT Trådløs Mikrofon – Høj Lydkvalitet, 16 Kanaler er en af mange varer her på shoppen og findes i en vores rigtig gode kategorier, nemlig ATS-10 Tour guide system. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres ATS-12HT Trådløs Mikrofon – Høj Lydkvalitet, 16 Kanaler hos den populære shop BeKent.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Fordele når du køber ATS-12HT Trådløs Mikrofon – Høj Lydkvalitet, 16 Kanaler online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Din sammenligning kan du rent faktisk lave super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

12 reviews for Trådløs mikrofon Håndholdt - ATS-12HT

Vær den første til at anmelde “Trådløs mikrofon Håndholdt – ATS-12HT”