7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Flared 68×160 Basrefleksrør Jantzen

Varenummer (SKU): bf4bee4fccca Kategori:

kr. 49,95

Basrefleksrør i sort polypropyleneFlared afgang for at mindske turbulens ved mundingen, og dermed reducere portstøj.Se beskrivelsen for dimensioner … læs mere her

Er Jantzen Flared Basrefleksrør 68x160 - Minimerer Støj, Sort Polypropylen på lager?

Annonce
Køb Jantzen Flared Basrefleksrør 68x160 - Minimerer Støj, Sort Polypropylen

Beskrivelse

Jantzen Flared Basrefleksrør 68×160 – Minimerer Støj, Sort Polypropylen fakta

  • Navn: Jantzen Flared Basrefleksrør 68×160 – Minimerer Støj, Sort Polypropylen
  • Kategori: Bas refleksrør – Højttaler Tilbehør
  • Fragt: Kr. 39
  • EAN:

Jantzen Flared Basrefleksrør 68×160 – Minimerer Støj, Sort Polypropylen med prisgaranti

Jantzen Flared Basrefleksrør 68×160 – Minimerer Støj, Sort Polypropylen er en af mange varer her på shoppen og findes i vores varekategori Bas refleksrør – Højttaler Tilbehør. Og hey – du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Jantzen Flared Basrefleksrør 68×160 – Minimerer Støj, Sort Polypropylen online hos webshoppen BeKent.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være produktet er på siden. Købes der ind i online webshops sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Fordele når du køber Jantzen Flared Basrefleksrør 68×160 – Minimerer Støj, Sort Polypropylen online

Du skal have i tankerne, når du handler online, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Flared 68×160 Basrefleksrør Jantzen”