7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

De fleste webshops i Danmark yder på nuværende tidspunkt en lang række forskellige metoder til levering. En af dem der er mest populær er nu om stunder afhentningssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen når det passer ind i din hverdag. Metoden er altså særligt praktisk, og typisk tillige den mest betalelige mulighed for fragt.

Du bør alternativt afveje for og imod at få pakken bragt til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsformen viser sig jævnligt en kende mindre prisbillig, men til gengæld særdeles fleksibel. Den prisbilligste form for fragt vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, men den løsning betinges af at du lever i nærheden af internet forretningens lager.

Fragtperioden kan i nogle tilfælde være virkelig afgørende forudsat du har behov for ordren straks, og derfor er det jo afgørende at vi finder den forventede leveringstid ved det pågældende produkt.

En lang række e-shops annoncerer levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens produkter, men som ikke desto mindre stiller krav om at handlen gemmenføres før et angivent tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer afsted før medarbejderne har fyraften.

Indtil flere online varehuse garanterer levering uden betaling, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at du køber for et bestemt beløb. Som alternativ burde du gribe den mindst kostelige type af levering, hvilket i de fleste tilfælde – uafhængig om du befinder sig nær Silkeborg, Slagelse eller Billund – vil blive at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et afhentningssted.

En forsikring om at netshoppen opfylder de danske retningslinjer

Det er jo temmelig enkelt for os alle at lave prissammenligning i blandt flere online outlets hos Svendhs og derved har adskillige online forhandlere fundet det nødvendigt at stampe prisniveauet på en række af deres varer – til børn og babyer, og endvidere også til damer og herrer – enormt, og endda nogle gange byde på portofri levering.

Det kan dog til hver en tid blive lukrativt at sammenholde visse internet firmaer efter udsalg forud for at du shopper, sådan at du er skudsikker på at skaffe sig den laveste pris.

Du bør trods alt være så påpasselig, at når en butik annoncerer deres varer til salg for en pris som anses for mystisk gunstig, bør det ofte være en varsel om en uægte online butik. Handler med kort er trods alt en del af et regulativ, hvilket forsvarer dig som køber imod uoprigtige online butikker.

Vi tilråder kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du benytte en afdragsordning som for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at afbetale betalingen senere.

Forud for at nogen bestiller i en webbutik bør de i og for sig gennemløbe shoppens forretningsvilkår, det er dog normalt et omfattende projekt.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at granske om internet virksomheden er støttet af e-mærket, eftersom det generelt er et sympol på at webbutikken understøtter gældende dansk lovgivning, udover at den fra tid til anden overvåges af fagfolk der har meget erfaring med reglerne på området. Dette er en god mulighed for at blive assisteret, hvis du får problemstillinger i forbindelse med dit køb.

I øvrigt anbefaler vi at du er vidende om de grundlæggende betingelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen, som fx den byttepolitik internet forhandleren garanterer. I relation til det er det desuden afgørende, at man altid sikrer sin faktura, således man senere vil kunne vidne om sin ordre, uden hensyn til om man shopper til en dame eller herre.

Vi foreslår at du studerer internet forhandlerens kritik

Trustpilot medfører rigtig passende muligheder for at kigge på en række aktuelle brugeres oplevelser og derfor går vi ind for, at du bliver klogere på e-shoppens bedømmelser inden du handler.

Facebook præsterer desuden rigtig nyttige løsninger til at få et kig ind i online firmaets kundetilfredshed. Tilmed ser vi en række forhandlere på nettet hvor folk kan meddele en anmeldelse af købsoplevelsen, som på samme måde bør udnyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Oplysninger om produkter og butikker på nettet ajourføres løbende, men vi kan desværre ikke garantere imod modifikationer der er blevet lavet siden sidste opdatering af de anvendte data.