7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Svanehalsmikrofon løse ledninger – EMG-610P

Varenummer (SKU): 4007754156645 Kategori: Tag:

kr. 619,00

SvanehalsmikrofonSærdeles velegnet til PA-brugCardioid karakteristikVindhætteSkruegevind: Ø 10 mm x 40 mmTil konsol og frontmontageTotal længde: 450 mm … læs mere her

Er EMP-610P Svanehals Mikrofon med Rød Indikatorlampe - Cardioid, PA Klar på lager?

Annonce
Køb EMP-610P Svanehals Mikrofon med Rød Indikatorlampe - Cardioid, PA Klar

Beskrivelse

EMP-610P Svanehals Mikrofon med Rød Indikatorlampe – Cardioid, PA Klar fakta

  • Navn: EMP-610P Svanehals Mikrofon med Rød Indikatorlampe – Cardioid, PA Klar
  • Kategori: Svanehals mikrofoner
  • Fragt: Kr. 0
  • EAN: 4007754156645

EMP-610P Svanehals Mikrofon med Rød Indikatorlampe – Cardioid, PA Klar med prisgaranti

EMP-610P Svanehals Mikrofon med Rød Indikatorlampe – Cardioid, PA Klar kan på grund af dens store popularitet nu findes i kategorien Svanehals mikrofoner. Det er ren luksus at få lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber EMP-610P Svanehals Mikrofon med Rød Indikatorlampe – Cardioid, PA Klar hos den populære shop BeKent.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også produktet er på siden. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Fordele når du køber EMP-610P Svanehals Mikrofon med Rød Indikatorlampe – Cardioid, PA Klar online

Handler du varer i en dansk webbutik, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Svanehalsmikrofon løse ledninger – EMG-610P”