7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En masse internet forhandlere tilbyder nu til dags mange forskellige leveringsmidler. Den mest populære er i øjeblikket udleveringssteder, så du selv har mulighed for at hente dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså ret smertefri, og i mange tilfælde ydermere den mindst kostelige leveringsmanér.

Antal dages levering er naturligvis ret så vital i tilfælde af at vi skal bruge dine nye varer lige om lidt, så derfor er det fuldkommen fornuftigt at man dobbelttjekker den anslåede leveringstid på den relevante vare.

Flere netshops i Danmark stiller garanti om levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varer, men det beroer på at transaktionen realiseres forud for et angivent tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produkterne betjent forud for at personalet har fri.

Handel via nettet bliver ved med at vokse

Det er efterhånden meget bekvemt for internetbrugere at sammenligne priser (via fx PriceRunner) hos forskellige netbutikker og så har flertallet af online outlets fundet det nødvendigt at formindske priserne på mange af deres produkter – til børn, men også til voksne – betragteligt, og endda nogle gange garantere gebyrfri levering.

Det kan dog alligevel være lønsomt at sammenligne flere e-forretninger efter tilbud forinden du handler, så du er tryg ved at opnå den skarpeste pris.

Du bør bare være obs på, at når en shop afhænder produkter for en salgspris som anses for himmelråbende gunstig, så kan det tit være en varsel om en fup e-forhandler. Køb med betalingskort er heldigvis inkluderet i en vedtægt, hvilket skærmer folk imod uoprigtige internet selskaber.

Vi anbefaler kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt bør du anvende en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du higer efter at klare prisen over tid.

Før folk shopper på en butik burde de helt sikkert gennemgå dens handelsvilkår, dog er det for det meste et tidskrævende arbejde.

En anden valgmulighed kunne derfor være at se nærmere på om online virksomheden er verificeret af e-mærket, fordi det kan være et tegn på at online butikken følger den officielle danske lovgivning, foruden at e-firmaet fra tid til anden kigges til af eksperter der har ekspertise inden for vedtægterne på området. Desuden giver det dig lejlighed til at få bistand, hvis du udsættes for vanskeligheder i forbindelse med din handel. Her er et link til mere viden.

Tillige er det fornuftigt at man er vaks omkring de fundamentale forhold der gælder for bestillingen, som eksempelvis den returret forretningen anvender. I den sammenhæng er det tilmed relevant, at man når som helst beholder sin faktura, så man senere kan dokumentere købet, uden hensyn til om man søger produkter til en voksen eller et barn.

Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være rigtig aktuel

Trustpilot leverer temmelig ønskværdige chancer for at kigge på forskellige nuværende køberes oplevelser og derved er det en hjælp, at du vurderer webshoppens omtaler forud for at du bestiller.

Facebook tilbyder på samme måde aldeles fine løsninger til at få en idé om online virksomhedens troværdighed. Tilmed ser vi en del online selskaber i Danmark hvor det er muligt at tilkendegive en kritik af deres køb, som ydermere burde drages fordel af til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Vores hjemmeside er finansieret af annoncer. Vi har tætte samarbejder med en lang række online varehuse når vi promoverer virksomhedernes produkter, og indkasserer godtgørelse for så vidt en bruger fra vores side laver en ordre.

Fakta om produkter og internet forretninger opdateres hele tiden, men vi kan desværre ikke garantere imod reguleringer der er udarbejdet efter at vi senest opdaterede vores oplysninger.